IMG_0204

Drömmer du om att glida fram på en härligt kurvig väg med ett stort leende på läpparna? Njuta mer av sommaren, eller bara slippa trängselskatten?

Vi samarbetar med Kalles Bilskola och rekommenderar dig som vill ta MC-kort att vända dig dit.

“Hos oss får du köra en BMW F 650 GS. Motorn är trots namnet på 800 cm2. Den är otroligt välbalanserad och lättkörd. Den är också sänkt från fabrik och passar korta personer, men även långa personer sitter bra.
Vi utbildar även på A2 (mellanklass). Även där får man köra en BMW. En F 700 GS från 2013, strypt till 35 kW.” (Kalles Bilskola)

Priser:

Körlektion 60 minuter 1000 kr
Riskettan 700 kr
Risktvåan 3100 kr
Tillgång till datortester 700 kr
I övrigt, se priser på deras hemsida
MC-paketet: 4 körlektioner á 60 min, Riskettan, Risktvåan, manöverbana, obregänsat med teoritester, lån av MC vid FK. (Du sparar 1000:-) 10300:-
7 körlektioner MC á 60 minuter: (Du sparar 700:-) 6 300:-

Följ dessa enkla steg till ditt MC-kort

 • KÖRKORTSTILLSTÅND

  För att kunna börja övningsköra och påbörja din utbildning måste du först ansöka om körkortstillstånd. Hör av dig till oss så planerar vi in en tid då vi hjälper dig med syntest och ansökningshandlingarna. Därefter rapporterar vi dig till Transportstyrelsen som behandlar ansökan efter att du betalt in avgiften för körkortstillstånd. Det tar i regel 1-2 veckor innan du får ditt körkortstillstånd.

 • ÖVNINGSKÖRNING PRIVAT

  Om du tänker övningsköra privat så måste din handledare skicka in en ansökan om handledartillstånd till Transportstyrelsen. Det krävs inte någon handledarutbildning för mc. Ansök här

 • TEORI- OCH KÖRUTBILDNING

  Teoriutbildning När du betalat ett startpaket eller teoriavgift får du dina böcker och kan börja med teoridelen av utbildningen som består av dataprov och om du vill även teorilektioner. Förutom de ordinarie dataproven har du även tillgång till datorbaserade repetitionsprov samt ett slutprov som påminner om Trafikverkets kunskapsprov.

 • RISKUTBILDNING 1 OCH 2

  Riskutbildning 1 –  (alkohol, övriga droger, trötthet och riskfyllda beteenden) kan du med fördel boka in hos oss tidigt i din utbildning.Vi hjälper dig att planera när du skall boka in utbildningen för att få ut så mycket som möjligt. Riskutbildningarna måste vara genomförda och godkända innan kunskapsprov och körprov genomförs. Riskutbildning för personbil kan inte tillgodoräknas för motorcykel.

 • KUNSKAPSPROV OCH KÖRPROV PÅ TRAFIKVERKET

  Kunskapsprovet måste vara godkänt för att körprovet ska gå att boka, du måste ha minst 52 rätt av dina 65 frågor. Ett godkänt teoriprov är giltigt i ett år.

Translate »