Välkommen till Örebro Trafikskola

Vi är den lilla skolan med eleven i fokus.

Vi hjälper dig gärna med all utbildning fram till ditt körkort. Har du tränat mycket mycket hemma och bara vill finslipa din körning inför körprovet är du självklart också varmt välkommen till oss på Örebro Trafikskola AB. Har du redan körkort men känner att det skulle vara skönt med lite avrostning så fixar vi även det.

Vi har utbildningar för Bil (manuell- och automatväxlad), Moped, Teori- och Handledarkurs samt Riskutbildningar B (Riskettan och Risktvåan/ Halkan). Vi erbjuder även intensivkurser. Vi utbildar privatpersoner, företag, skolor och myndigheter.

Läget på Norr City i Örebro är optimalt med närheten till Resecentrum. Placeringen är även utmärkt då vi har nära till varierande övningsområden.

Vi erbjuder individanpassad utbildning och extrastöd till dig som har svårt för teorin eller körningen.

Vi följer STR:s, (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) praxis gällande återbetalning och reklamation. Våra bilar är utrustade med alkolås.

Utbildning finns på svenska, engelska och arabiska. Teoristöd finns även på somaliska, turkiska, persiska och kurdiska (sorani).
Örebro Trafikskola AB startades 2006 av Amer Karanouh, bara några månader senare fick han chansen att driva Kalles Bilskola AB, en sedan tidigare väletablerad trafikskola,  då lades Örebro Trafikskola vilande. 2013 väcktes företaget på nytt och  sedan dess har skolan växt mer och mer tack vare alla våra nöjda kunders rekommendationer till nära och kära.

Idag arbetar 3 välutbildade trafiklärare på skolan. Alla jobbar för att DU ska få den bästa utbildningen fram till ditt mål – DITT KÖRKORT!

MÖT VÅRT SAMMANSVETSADE TEAM

Vi är 3  välutbildade trafiklärare på skolan. Alla jobbar för att du ska få den bästa utbildningen från start till mål – DITT KÖRKORT!

Amer Karanouh

Amer Karanouh

Utbildningsledare, Trafiklärare A,AM,B, Riskutbildare

Amer har arbetat som trafiklärare sedan 2006 och utbildar på svenska, engelska samt arabiska.

Elin Andersson

Elin Andersson

Utbildningsledare, Trafiklärare B, Riskutbildare, Handledarkurs samt Receptionist

Elin har arbetat som trafiklärare sedan 2011 och utbildar på svenska, engelska samt lättare svenska.

Carina Rolf

Carina Rolf

Trafiklärare AM, B samt Riskutbildare

Carina har arbetat som trafiklärare sedan 2011 och utbildar på svenska och engelska.