Slide background

Välkommen att ta ditt körkort hos oss

Vill du känna dig fri, självständig och lycklig?
Ha möjlighet att köra bil till skola, jobb eller träning.

Hos oss är ALLA varmt välkomna. Vi utbildar dig som aldrig kört bil tidigare, lika väl som dig som har övat mycket hemma och bara vill finslipa körningen inför körprovet.

Vi tillhandahåller körkortsutbildning för manuellt växlad eller automatväxlad bil. Vi erbjuder extrastöd till dig som har svårt för teorin eller körningen. Vi individanpassar utbildningen allt efter dina behov och önskemål. Självklart inom ramarna för vår utbildningsplan.

Vi utbildar i Volvo C30 och V40 manuell diesel samt en Nissan Note automat

Utbildning finns på svenska, engelska,arabiska. Teorimaterial finns dessutom på somaliska, turkiska, bosniska, kurdiska (sorani). Vi har även studiematerial för taxiutbildning. Vi kan nu även tillhandahålla utbildning på tigrinja.

Varmt välkommen att kontakta oss på Örebro Trafikskola.

nya-volvo-v40

Följ dessa enkla steg till ditt körkort

 • KÖRKORTSTILLSTÅND

  För att kunna börja övningsköra och påbörja din utbildning måste du först ansöka om körkortstillstånd. Hör av dig till oss så planerar vi in en tid då vi hjälper dig med syntest och ansökningshandlingarna. Därefter rapporterar vi dig elektroniskt till Transportstyrelsen som behandlar ansökan efter att du betalt in avgiften för körkortstillstånd. Det tar i regel 2 veckor innan du får ditt körkortstillstånd. Du kan inte övningsköra varesig privat eller på en trafikskola utan ett giltigt körkortstillstånd.

 • ÖVNINGSKÖRNING OCH INTRODUKTIONSUTBILDNING

  Om du tänker övningsköra privat måste du och den du ska köra med enligt lag gå en handledarutbildning.

 • TEORI- OCH KÖRUTBILDNING

  Teoriutbildning
  När du köpt ett av våra paket eller köpt till onlinetester och eller teorikursen samt böcker och kan börja med teoridelen av utbildningen. Förutom de ordinarie onlinebaserade instuderingsfrågorna och delproven har du även tillgång till  repetitionsprov samt slutprov som påminner om Trafikverkets kunskapsprov. Samtliga prov kan göras hemifrån, eller där du har tillgång till internet men du kan även sitta på trafikskolan om det passar dig bättre.

 • RISKUTBILDNING 1 OCH 2

  Riskutbildning 1 – ( riskfyllda beteenden så som alkohol, övriga droger, trötthet, stress, mobilanvändande m.m.) kan du med fördel boka in hos oss tidigt i din utbildning.

  Riskutbildning 2 – (halkbana inklusive hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden) SKALL göras i slutet av din utbildning. Du måste behärska bilen i högre hastigheter samt ha god manövreringsvana innan vi bokar dig på “Risktvåan”.

  En godkänd riskutbildning är giltig i 5 år. Både del 1 och 2 måste vara genomförda och godkända innan kunskapsprov och körprov genomförs.

 • KUNSKAPSPROV OCH KÖRPROV

  Kunskapsprovet och körprovet (uppskrivning och uppkörning) bokas först när du, av din trafiklärare, bedömts som redo både teoretiskt samt praktiskt.

  Skulle något av proven underkännas har du upp till 2 månader på dig att göra ett omprov.

Hjälpt över 200 elever med körkort
Nöjda kunder
Godkända elever
Elever mellan 15-65 år

Translate »