Slide background

Välkommen att ta ditt körkort hos oss

Vill du känna dig fri, självständig och lycklig?
Ha möjlighet att köra bil till skola, jobb eller träning.

Hos oss är ALLA varmt välkomna. Vi utbildar dig som aldrig kört bil tidigare, lika väl som dig som har övat mycket hemma och bara vill finslipa körningen inför körprovet.

Vi tillhandahåller körkortsutbildning för manuellt växlad eller automatväxlad bil. Vi erbjuder extrastöd till dig som har svårt för teorin eller körningen. Vi individanpassar utbildningen allt efter dina behov och önskemål. Självklart inom ramarna för vår utbildningsplan.

Vi kör Volvo v40 och V50 manuell diesel samt en Nissan Note automat

Utbildning finns på svenska, engelska,arabiska, tigrinja. Teorimaterial finns dessutom på somaliska, turkiska, bosniska, kurdiska (sorani). Vi har även studiematerial för taxiutbildning.

Varmt välkommen att kontakta oss på Örebro Trafikskola.

nya-volvo-v40

Följ dessa enkla steg till ditt körkort

 • KÖRKORTSTILLSTÅND

  För att kunna börja övningsköra och påbörja din utbildning måste du först ansöka om körkortstillstånd. Hör av dig till oss så planerar vi in en tid då vi hjälper dig med syntest och ansökningshandlingarna. Därefter rapporterar vi dig elektroniskt till Transportstyrelsen som behandlar ansökan efter att du betalt in avgiften för körkortstillstånd. Det tar i regel 1-2 veckor innan du får ditt körkortstillstånd.

 • ÖVNINGSKÖRNING OCH INTRODUKTIONSUTBILDNING

  Om du tänker övningsköra privat måste du och den du ska köra med numera enligt lag gå en handledarutbildning.

 • TEORI- OCH KÖRUTBILDNING

  Teoriutbildning
  När du betalat ett startpaket eller teoriavgift får du dina böcker och kan börja med teoridelen av utbildningen som består av teorilektioner och dataprov. Förutom de ordinarie dataproven har du även tillgång till datorbaserade repetitionsprov samt ett slutprov som påminner om Trafikverkets kunskapsprov. Samtliga prov kan göras hemifrån istället för på trafikskolan om det passar dig bättre.

 • RISKUTBILDNING 1 OCH 2

  Riskutbildning 1 – (alkohol, övriga droger, trötthet och riskfyllda beteenden) kan du med fördel boka in hos oss tidigt i din utbildning.

  Riskutbildning 2 – (halkbana inklusive hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden) skall göras i slutet av din utbildning. En godkänd riskutbildning är giltig i 5 år. Både del 1 och 2 måste vara genomförda och godkända innan kunskapsprov och körprov genomförs.

 • KUNSKAPSPROV OCH KÖRPROV

  Kunskapsprovet och körprovet (uppskrivning och uppkörning) bokas så att de ligger under samma eller intilliggande dag. Skulle något av proven underkännas har du upp till 2 månader på dig att göra ett omprov.

Hjälpt över 200 elever med körkort
Nöjda kunder
Godkända elever
Elever mellan 15-65 år

Translate »